Search
Close this search box.

VEEBIKOOLITUS

Isikuandmete kaitse ja jälgimisseadmete kasutamine töösuhetes ja värbamises.

Lektorid: Pirkko-Liis Harkmaa ja Maili Torma

Loengu eesmärgiks on selgitada, kuidas kasutada jälgimisseadmeid töösuhetes nii, et see ei läheks vastuollu isikuandmete kaitse regulatsiooni põhimõtetega.

Programm

9.50 – 10.00
Kogunemine veebikeskkonda
10.00– 12.00
Andmekaitse töösuhetes - kust tulevad reeglid, millega reguleeritakse jälgimisseadmete kasutamist töökeskkonnas?

Lektor: Pirkko-Liis Harkmaa, SORAINEN Advokaadibüroo vandeadvokaat ja nõunik

12.00– 12.15
Sirutuspaus
12.15– 13.30
Mida on oluline teada isikuandmete töötlemisest värbamisprotsessis?

Lektor: Maili Torma, Data and privacy protection OÜ andmehalduse ja isikuandmete kaitse ekspert ning MTÜ Eesti Andmekaitse Liidu juhatuse liige

OSALUSTASU

149 €

Hind sisaldab loenguid 4,25 akadeemilist tundi, elektroonilisi materjale, 30- päeva järelvaatamist ja soovi korral tõendit koolituse läbimise kohta.

SIHTRÜHM: ettevõtete- ja osakondade juhid, personalijuhid, andmekaitsespetsialistid, juristid, raamatupidajad ning kõik teised tööandjate esindajad

NB! Korraldaja jätab endale õiguse teha muudatusi koolituse programmis ja ajakavas!

Koolituspäeva esinejad

Pirkko-Liis Harkmaa

SORAINEN Advokaadibüroo vandeadvokaat ja nõunik

Pirkko-Liis Harkmaa keskendub advokaadibüroo Sorainen ühinemiste ja ülevõtmiste, ühingu- ja tööõiguse tiimi nõunikuna peamiselt tööõiguse valdkonnale. Pirkko-Liisi kirg on õnnelikud töökohad ja tuleviku töö. Ta usub, et enamikke tänapäevastes töösuhetes tekkivaid probleeme saab lihtsasti vältida avatud suhtluse ja läbipaistvusega. Pirkko-Liis on Eesti Advokatuuri tööõiguse komisjoni liige ning osaleb aktiivselt ka Euroopa Tööõiguse Advokaatide Liidu töös, nii tavaliikme kui ka juhatuse liikmena. Pirkko-Liis armastab inimestega töötamist, tunneb huvi psühholoogia ja inimeste juhtimise vastu ning soovib mõista, mis neid tööelus ja töökohtadel motiveerib ja mõjutab.

Maili Torma

Data and privacy protection OÜ andmehalduse ja isikuandmete kaitse ekspert ning MTÜ Eesti Andmekaitse Liidu juhatuse liige

Maili Torma on andmetega töötanud terve oma tööelu nii Eestis kui ka Suurbritannias. Andmetega

Registreeri koolitusele

Veebipilet

149 Lisa korvi

Järelvaatamise pilet

139 Lisa korvi

Registreerimine

Koolitusele registreerimiseks on mitu võimalust:

Tasumine ja loobumine

Tasumine toimub vastavalt esitatud arvele. Arve väljastatakse koolitusele registreerunule e-posti teel. Loobumisel palume teavitada hiljemalt 10 kalendripäeva enne koolituse toimumist kas meiliga koolitusturg@koolitusturg.ee või telefonidel 6774 030, 5866 4030. Õigeaegsel teatamisel tagastatakse 90% koolituse tasust.

Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid

Koolituspäeva läbinule väljastatakse tõend. Tõendi väljastamise eelduseks on koolitusel osalemine täies mahus ning arve tasumine.

Lisainfo