Search
Close this search box.

XIII TÖÖÕIGUSE JA ANDMEKAITSE KONVERENTS

Tööelu uus reaalsus 2025!

Päevajuht: Ülle Pind

Konverentsi eesmärgiks on anda ülevaade 2025. aastal töösuhteid puudutavatest seadusemuudatustest ja viimaste aegade olulisimast kohtupraktikast.

Programm

9.45 – 9.55
Kogunemine veebikeskkonda
9.55 – 10.00
Päevajuhi avasõnad

Ülle Pind, juhtimiskonsultant ja coach

10.00 – 10.30
Millised uuendused on tööseadusandluses ees ootamas?

Lektor: Seili Suder, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi töösuhete ja töökeskkonna osakonna juht

10.30 – 11.15
Uued töötamise viisid - kes vastutab?

Lektor: Kristjan Vanaselja, GoWorkaBit kaasasutaja

11.15 – 12.00
Ohutu töökeskkonna tagamine – töötaja õigused ja kohustused

Lektor: Katrin Sarap, advokaadibüroo NJORD vandeadvokaat/partner

12.00 – 12.45
Aeg lõunapausiks
12.45 – 14.00
Korduvad töövaidlused: probleem või õigus? Olulisemad kohtulahendid 2024.

Lektor: Heli Raidve, Heli Raidve Tööõigusabi juhataja ja jurist, EAS’i ärimentorprogrammi mentor

14.00 – 14.10
Sirutuspaus
14.10 – 14.55
Jälgimisseadmete kasutamine töökeskkonnas- millele tähelepanu pöörata?

Lektor: Andres Ojaver, advokaadibüroo Hedman Partners & Co jurist

14.55 – 15.25
Millised riskid võivad kaasneda tehisintellekti (AI) kasutamisel personalitöös?

Lektor: Henri Ratnik, advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat

15.25 – 15.55
Kuidas juhtida iseennast ja inspireerida teisi?

Lektor: Ülle Pind, juhtimiskonsultant ja koolitaja

15.55 – 16.00
Päevajuhi lõpusõnad

Ülle Pind, konverentsi moderaator

OSALUSTASU

179 €

Hind sisaldab loenguid kuus akadeemilist tundi, elektroonilisi materjale, soovi korral tõendit teemade läbimise kohta ja järelvaatamise võimalust 30 päeva.

SIHTRÜHM: personalijuhid ja – spetsialistid, raamatupidajad, juristid, ettevõtete juhid, ettevõtjad ning kõik teised teemadest huvitatud juhid ja spetsialistid, samuti andmekaitsespetsialistid ning isikuandmete käitlemise eest vastutavad teised töötajad ettevõtetest ja asutustest

NB! Korraldaja jätab endale õiguse teha muudatusi koolituse programmis ja ajakavas!

Koolituspäeva esinejad

Ülle Pind

Ülle Pind, juhtimiskonsultant ja koolitaja

Ülle on pikaaegse personalijuhtimise kogemusega juhtimiskonsultant, koolitaja ja coach. Ta on olnud personalivaldkonna eestvedajaks Swedbankis, Ericssonis, Elcoteq Talinnas, Stora Ensos ja Paikuse Saeveskis. Kõigis neis organisatsioonides on ta olnud hooliva ja töötajasõbraliku organisatsioonikultuuri kujundaks. Nii Swedbankis, kui Ericssonis sai tehtud suur töö just töötajate füüsilise ja vaimse tervise ja heaolu edendamisel. Ülle personalijuhtimise ajajärgul omistati Swedbankile Pere ja töötajasõbraliku tööandja kuldmärgis.

Heli Raidve

Heli Raidve Tööõigusabi juhataja ja jurist, EAS’i ärimentorprogrammi mentor

Heli Raidve ühendab edukalt tööõiguse teooria ja praktika teostades end omanimelise tööõigusbüroo juristi ja juhataja ametis, lisaks sellele on ta Tallinna Tehnikaülikooli õppejõud ning EAS ärimentorprogrammi mentor. Ta on üheteiskümne tööõigust käsitleva raamatu (sh rahvusvaheliste väljaannete) autor või kaasautor ning kirjutanud tööõigusest sadu artikleid. Igapäevaselt nõustab ja koolitab Heli tööandjaid tööõiguse teemadel juba 26 aastat. Heli Raidve kui lektori tugevuseks on pikaajaline rikkalik praktiline kogemus, mille tulemusena on tema koolitused ja soovitused hästi praktilised.

Seili Suder

Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi töösuhete ja töökeskkonna osakonna juht

Seili Suder on Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi töösuhete ja töökeskkonna osakonna juht. Ta on üle 16 aasta tegelenud tööõiguse kujundamisega Eestis. Paar aastat töötas Seili Tööinspektsioonis ja on nüüdseks üle 14 aasta töötanud sotsiaalministeeriumis. Seili on aastate jooksul andnud Tartu Ülikoolis tööõiguse loenguid ja viinud läbi seminare.

Katrin Sarap

advokaadibüroo NJORD vandeadvokaat/partner

Katrin Sarap on Eesti Advokatuuri liige. Tal on rohkem kui 19-aastane kogemus tööõiguse valdkonnas ning ta on nõustanud kodumaiseid ja rahvusvahelisi kliente kõikides antud valdkonda puudutavates küsimustes, sealhulgas esindanud neid töövaidlustes Riigikohtus. Katrin on üks enim avaldatuid autoreid ja üks pädevamaid koolitajaid tööõiguse küsimustes Eestis. Lisaks on Katrin üks Eesti Advokatuuri tööõiguse komisjoni üheksast liikmest ja ka Euroopa tööõiguse advokaate ühendava organisatsiooni EELA liige.

Andres Ojaver

advokaadibüroo Hedman Partners & Co jurist

Andres Ojaver nõustab advokaate peamiselt isikuandmete kaitse valdkonnas. Varasemalt on Andres töötanud järelevalvedirektorina Andmekaitse Inspektsioonis ning andmekaitseametnikuna (DPO) Telias. See positsioon oli tihedalt seotud välise koostöö ja andmekaitsega Euroopa tasandil, mis on andnud talle nii teoreetilise kui ka praktilise kogemuse isikuandmete kaitse nõuetest ning nende rakendamisest organisatsioonis. Andres on ka külalislektoriks Tallinna Tehnikaülikoolis osaledes isikuandmete kaitse eksperttasemel täiendkoolitustel.

Henri Ratnik

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat

Henri Ratnik on IT-õiguse ekspert, kes nõustab kliente IT-lahenduste, pilveteenuste, andmekaitse (sh GDPRi) ja intellektuaalomandi küsimustes.

Registreeri koolitusele

Veebipilet

179 Lisa korvi

Järelvaatamise pilet

169 Lisa korvi

Registreerimine

Koolitusele registreerimiseks on mitu võimalust:

Tasumine ja loobumine

Tasumine toimub vastavalt esitatud arvele. Arve väljastatakse koolitusele registreerunule e-posti teel. Loobumisel palume teavitada hiljemalt 10 kalendripäeva enne koolituse toimumist kas meiliga koolitusturg@koolitusturg.ee või telefonidel 6774 030, 5866 4030. Õigeaegsel teatamisel tagastatakse 90% koolituse tasust.

Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid

Koolituspäeva läbinule väljastatakse tõend. Tõendi väljastamise eelduseks on koolitusel osalemine täies mahus ning arve tasumine.

Lisainfo