9. juuni 2020

KOOLITUS: GDPR järgimine ja e-privaatsuse arengud.

Tallinnas
PROGRAMM
LEKTOR

Koolituse eesmärk on anda ülevaate sellest, milliseid põhimõtteid peab järgima isikuandmeid töödeldes ja mille vastu on keelatud eksida. Lisaks tutvustame Euroopa Liidu e-privaatsuse määrust, mis hakkab normima andmekaitse erinõudeid elektroonilise side valdkonnas, sh otseturustust.

Meetodid: loeng ja arutelu

Programm

10.00 – 14.00
  • 9.30-10.00 Registreerimine ja tervituskohv
  • 10.00-12.00 GDPR järgimine – mida see praktikas tähendab?
    • Mida vastavus GDPR-le eeldab?
    • Millised on kontrollküsimused GDPR vastavuseks?
    • Seni tehtud trahviotsuste peamised põhjendused
  • 12.00-12.15 Kohvipaus
  • 12.15-14.00 E-privaatsuse arengud
    • Mis on e-privaatsus ja miks selle reguleerimises EL-s kokku ei suudeta leppida?

NB! Korraldaja jätab endale õiguse teha muudatusi koolituse programmis ja ajakavas!

REGISTREERI
9. juuni 2020
kell 10.00-14.00
Õppepäeva maht: 5 akadeemilist tundi auditoorset õpet
Tallinn
Osalustasu: 139 €
Osalustasu sisaldab loengut viis akadeemilist tundi, elektroonilisi materjale, kohvipause ja soovi korral tõendit koolituse läbimise kohta.
Sihtrühm
Andmekaitsespetsialistid, personalijuhid, juristid, turundajad, ettevõtete juhid ja spetsialistid, kes oma tööülesannete täitmisel puutuvad kokku isikuandmete kogumise, säilitamise, töötlemise ning hävitamisega.
Õppe alustamise tingimused
puuduvad
Õppekorralduse aluste ja kvaliteedi tagamise tingimuste alustega saate tutvuda SIIN.
Lisainfo
Telefonid: 6774 030, 5866 4030
E-post: koolitusturg@koolitusturg.ee
Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid
Koolituspäeva läbinule väljastatakse tõend. Tõendi väljastamise eelduseks on koolitusel osalemine täies mahus ning arve tasumine.
Tasumise ja loobumise tingimused
Tasumine toimub vastavalt esitatud arvele. Arve väljastatakse koolitusele registreerunule e-posti teel.
Loobumisel palume teavitada hiljemalt 10 kalendripäeva enne koolituse toimumist kas e-mailiga koolitusturg@koolitusturg.ee või telefonidel 6774 030, 5866 4030. Õigeaegsel teatamisel tagastatakse 90% koolituse tasust.

Koolituspäeva esineja

Andres Ojaver
CIPP/E ja CIPP/M Isikuandmete kaitse ekspert

A.Ojaver on Tartu Ülikooli magistrikraadiga jurist ning isikuandmete kaitse maailmas tegutsenud juba kaheksa aastat. Varasemalt töötas ta Andmekaitse Inspektsioonis järelevalvedirektorina nii Eesti kui ka Euroopa Liidu suunal. Täna vastutab Andres erasektoris privaatsusteemade eest olles isikuandmete kaitse ekspert. Muuhulgas tähendab see igapäevaselt vedada projekti, millega rakendatakse täiendavaid isikuandmete kaitse nõudeid uue määruse kontekstis.

Koolitusele registreerimiseks on mitu võimalust:
  • täitke registreerimisvorm kodulehel
  • saatke osaleja nimi, amet ning ettevõtte nimi koos kontaktandmetega e-postile: koolitusturg@koolitusturg.ee
  • helistage 6774 030 või 5866 4030

KOOLITUS: GDPR järgimine ja e-privaatsuse arengud.

9.06.2020
[[[["field11","equal_to","2"]],[["show_fields","field15,field17,field18"]],"and"],[[["field11","equal_to","3"]],[["show_fields","field15,field17,field18,field19,field20,field21"]],"and"],[[["field11","equal_to","4"]],[["show_fields","field15,field17,field18,field19,field20,field21,field35,field38,field39"]],"and"],[[["field11","equal_to","5"]],[["show_fields","field15,field17,field18,field19,field20,field21,field35,field38,field39,field36,field37,field40"]],"and"]]
1
Osalejate andmed
Arve saaja andmed
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right